piątek, 27 czerwca 2014

ICanCook: Chleb z boczkiem.


Kolejny z serii o gotowaniu post, tym razem o chlebie.  Domowe pieczywo to coś, co lubię najbardziej, szczególnie gdy jest chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku. A to właśnie to, czym każdy chleb powinien się odznaczać. Ten jest naprawdę prosty w przyrządzeniu. Pieczenie to nieco więcej zabawy, ale za to jaki efekt! Z pewnością nie smakuje on jak zwykły kupny chleb, nawet taki z piekarni z prawdziwego zdarzenia. Przepis zaczerpnęłam z Kwestii Smaku i stronę tą serdecznie Wam polecam, bo każdy znajdzie tam coś dla siebie. Tymczasem ktoś to wszystko musi zjeść! Trzymajcie się!


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za każdy komentarz ;**
Odwiedzam blogi tych, którzy obserwują i komentują! <3